Video Lusuh Shahriza Mahmud

Loading...

Tuesday, July 26, 2011

Proses Nak 'Menyelimkan' Badan.. Huuhuu! Haha! :P

Tak nak! Tak nak! Lepas berdua, sejak dua menjak ni makin tak terkawal makan dan minum. Asal terhidang tak pernah tolak! :) Akibatnya, satu dua kilo dah tentu hasil yang terpaksa ditanggung.. Riza tak kisah tapi bila ada shooting last minute dan bila ada yang nak bergambar, hadoi...waktu lah rasa nak potong satu dua kilo tu kat situ jugak!

Pejam celik-pejam celik at last dapat benda ni! Eloklah tu, laki bini nak kena turunkan berat badan...so, setiap hari dok tidur kat dalam kotak ni siang malam! hehe... Instruction kata seminggu 3 kali, kami bantai 3 kali sehari! hahaha! :)

Harap-harap berkesanlah... hehe...

Apapun, Riza dapat yang termurah di pasaran! Alhamdulillah...

Kalau nak tahu lebih lanjut, dengar Radio Bicara Lusuh SM! ;)

No comments: