Video Lusuh Shahriza Mahmud

Loading...

Monday, February 25, 2008

Cheap Holiday! Jalan-jalan Makan Angin!



Riza suka makan angin.. Lawat dan rehat di tempat yang indah-indah. Riza suka laut, bukit-bukau, hutan dan tempat-tempat yang sejuk.. Paling dekat dengan KL yang mudah sangat untuk lari dari kesibukan KL dan bila kebosanan semakin mencengkam..Genting Highland.

Bukan nak promote Genting tapi Riza memang suka naik ke sana untuk menghirup udara segar. Tak perlu sewa bilik, tak perlu buang duit main game yang beribu kat sana..cuma mencuri angin segar je.. Kalau time poket kosong pun boleh pergi juga kalau dah tension sangat. Kutip-kutiplah duit tabung untuk lepaskan duit minyak dan tol cukuplah. Janji bila balik nanti otak rasa segar untuk sambung kerja!

Kalau nak ikut Riza camping kat Janda Baik, jom lah.. Jungle tracking pun best gak. Tidur semalam dalam hutan..hemm..

BY the way, kalau klik link GO HOLIDAY yang kat bawah ni, ada banyak pakej yang disediakan. Cubalah cari tempat yang sesuai untuk lepaskan tension.. :)

GOOD LUCK!

Wednesday, January 09, 2008

Rindu Yang Tiba

hari ini sepi terguris lagi
rinduku semakin menjadi-jadi
tidak kutahu kenapa dan mengapa
datangnya ia bertamu tak henti
bertalu menghasut rawan hati

aku rindu pada kamu
aku rindu pada semua
hati ini bagai disentuh
rasa itu cukup sengsara

aku tak tahu kenapa
kepada siapa dirasa
di mana letaknya ia
untuk apa datangnya

rindu itu mendesak
rindu ini mencabar
dari kotak fikir ini
pintanya mahu keluar

kini ianya mengganas lagi
datang redah mengetuk hati
pinta aku luahkan agar terbebas
muntahkan atas nota tanpa kertas

Maka itu aku turunkan di sini
santapan jiwa bersemi di hati

rindu yang tidak ku tahu
rindu yang tiba tanpa malu
rindu menggamit jiwa sendu

SHAHRIZA MAHMUD
Wed Jan 9, 2008
11:06 am