Video Lusuh Shahriza Mahmud

Loading...

Wednesday, February 18, 2009

Alhamdulillah! Yay! Yay!


Alhamdulillah..Dah boleh upload gambar. Macam-macam dah buat, tak tahu apa yang menyebabkan gambar-gambar Riza hilang tapi kebarangkalian yang paling besar ialah, ianya berkaitan dengan my Picasa Web Album!

Bila dah log in, klik salah satu gambar, ianya seolah-olah 'trigger' balik dan semua gambar-gambar tu kembali 'online'!

Harap lepas ni tak de yang pelik lagi. Penat, sampaikan delete dan ganti antivirus yang pelbagai! ;)

p.s: Gambar di atas bersama rakan-rakan teater lebih 20 tahun bersahabat! Ianya untuk menggambarkan betapa Riza cukup gembira sekarang! hihihi!

1 comment:

lily lotus said...

salam ;)
hi there! tq sebab sudi singgah kat my page..terharu ni dpt lawatan from artis yg berbakat besar like u..

can i link ur page in my blog?

take care!
-lily-