Video Lusuh Shahriza Mahmud

Loading...

Sunday, July 16, 2006

Hot Spring At Legong,Malaysia.

My Family & I At Hot Spring!

4 comments:

Antares said...

I've missed you, Riza! Lost your mobile number and you tak jawab emails! :-(

PiZzA ' Zeee said...

Hello.. assalamualaiku..

Wah apa yang ayah/datuk Kak Riza buat tu.. hehe.. luculah..

Oh ya.. masih ingat lagi waktu kecik2 dulu selalu suka tengok drama tv N selalu tengok Kak Riza belakon cam dalam mimpi pula dapat jumpa Kak Riza dalam blogspot..
Ni dah kira jodoh kan?! Yalah nak mengaku dulu waktu kecik2 mmg suka tgk Kak Riza selain cantik pandai pula belakon & menghayati watak.. tp sekarang mcm lama x nampak Kak Riza belakon.. mmg industri skrg ni lembab sikit.. pelakon taun 90an banyak yg ilang camtu ja.. Tapi apa2pun minat la dengan drama2 tv yang Kak Riza pena lakonkan dulu cuma masalahnya x ingat pula apa tajuk cuz waktu tu masih dalam darjah4/5/6.. (10/11/12tahun)..

Ekceli x biasa nak bodek2 ni cuz bukan jenis pembodek.. but b honest when i was a little kid i admire ur talent.. hopefully to see u back again..

Since then selamat menunaikan ibadah puasa and take a good care..

Regards,

Piza
(pizza_zeee@yahoo.com)

PiZzA ' Zeee said...

Owh ya, im lucky if u juz read my msg.. it's up to u if u 1 2 approve or not cuz ekceli x tau nak bg dimana msg tu.. since i dun hv any choice so terpaksala post kat comments.. but at least i comment sumthing ryt.. sorry..

Jie said...

nice...
saya dari Baling

ini Ulu Legong, Baling ke?