Video Lusuh Shahriza Mahmud

Loading...

Monday, February 25, 2008

Cheap Holiday! Jalan-jalan Makan Angin!



Riza suka makan angin.. Lawat dan rehat di tempat yang indah-indah. Riza suka laut, bukit-bukau, hutan dan tempat-tempat yang sejuk.. Paling dekat dengan KL yang mudah sangat untuk lari dari kesibukan KL dan bila kebosanan semakin mencengkam..Genting Highland.

Bukan nak promote Genting tapi Riza memang suka naik ke sana untuk menghirup udara segar. Tak perlu sewa bilik, tak perlu buang duit main game yang beribu kat sana..cuma mencuri angin segar je.. Kalau time poket kosong pun boleh pergi juga kalau dah tension sangat. Kutip-kutiplah duit tabung untuk lepaskan duit minyak dan tol cukuplah. Janji bila balik nanti otak rasa segar untuk sambung kerja!

Kalau nak ikut Riza camping kat Janda Baik, jom lah.. Jungle tracking pun best gak. Tidur semalam dalam hutan..hemm..

BY the way, kalau klik link GO HOLIDAY yang kat bawah ni, ada banyak pakej yang disediakan. Cubalah cari tempat yang sesuai untuk lepaskan tension.. :)

GOOD LUCK!